Aesculap lanseaza Nutradose, gama de suplimente alimentare care contribuie la mentinerea sanatatii si a starii de bine a organismului

Conform studiilor, romanii asociaza sanatatea cu un nivel ridicat de energie si buna dispozitie. Tocmai de aceea, in Romania, cel mai des utilizate suplimente nutritive sunt cele care cresc nivelul de energie si vitalitate al organismului. In topul preferintelor romanilor sunt suplimentele pentru cresterea imunitatii, multivitaminele, produsele antistres si cele pentru cresterea capacitatii de memorare si concentrare. Acestea sunt recunoscute ca fiind printre cele mai frecvente probleme care afecteaza randamentul si performanta zilnica a romanilor

In acest context, Laboratoarele Aesculap anunta lansarea recenta a gamei Nutradose, suplimente alimentare ce combina intr-o formula optima expertiza Aesculap cu ingrediente naturale, pentru a oferi romanilor produse perfect adaptate nevoilor lor cotidiene.

Gama Nutradose include 4 produse special concepute pentru cerintele zilnice de energie, odihna, purifiere a organismului si confort digestiv.
Astfel:
  • Nutradose G-tonic contribuie la reducerea oboselii si la functionarea normala a sistemului imunitar si ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului fizic, psihic si oxidativ.
  • Nutradose Relax asigura mentinerea echilibrului energetic al organismului si buna functionare a sistemului nervos, reducand senzatiile de oboseala.
  • Nutradose Detox regleaza metabolismul, elimina radicalii liberi, curata ficatul si detoxifica tractul digestiv.
  • Nutradose Digest actioneaza bland si sigur in combaterea problemelor digestive, asigurand un tranzit intenstinal normal si inlaturand neplacerile cauzate de balonare, colici, flatulenta.
Produsele Nutradose pot fi achizitionare fara prescriptie medicala din faramciile Ropharma si online, de pe www.ropharma-healthcare.ro.