NUTRADOSE
Relax
Somn odihnitor, Relaxare
alt

Formula exclusiva ce are la baza principii active naturale care actioneaza benefic asupra sistemului nervos, inducand o stare de liniste si calm ce contribuie la instalarea unui somn odihnitor

Extractele standardizate cu absorbtie rapida din Musetel, Paducel, Floarea pasiunii, Mac CalifornianValeriana, Lamaie si Hrisca alcatuiesc un cocktail unic, 100% natural ce asigura inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului pentru o viata armonioasa.

Recomandat in:

Tulburari de somn, dureri de cap, oboseala, stari de anxietate si depresie / Stari de nervozitate si distonii neurovegetative (spaime, atacuri de panica, ameteli, migrene, tiuituri in urechi) / Scaderea simptomelor asociate stresului: tensiune psihica, instabilitate emotionala, astenie, tulburari digestive

Despre Nutradose Relax

 • Paducelul – recunoscut pentru eficienta in tratarea hipertensiunii arteriale, are un rol important in oxigenarea si hranirea celulelor nervoase, marind capacitatea de aparare a organismului in fata factorilor perturbatori.
 • Musetelul, Valeriana si Floarea Pasiunii – conserva virtutile binefacatoare ale plantelor medicinale recunoscute pentru proprietatile sedative, anxiolitice, analgezice, hipotensoare si antispastice.
 • Macul Californian – are proprietati analgezice, antispasmatice, sedative (hipnotice), diuretice, scade tensiunea arteriala.
 • Extractul fluid de hrisca este preparat din infuzia de hrisca prajita cunoscuta si sub denumirea de kasha, imbogatita cu oligoelemente esentiale pentru a spori beneficiile sale naturale si ajuta la crearea si mentinerea echilibrului biologic.

 • Utilizare

  Formula exclusiva pentru un somn odihnitor

 • Profilaxie

  O (fiola) unidoza pe zi cu cel putin o jumatate de ora inainte de somn, se dilueaza la o cana de apa fierbinte sau rece.

 • Durata optima administrare

  A nu se folosi o perioada indelungata de timp.